0:00

Zeci de șoferi au rămas fără permis de Crăciun, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn perioada minivacanței de Crăciun mai mulți conducători auto au pierdut dreptul de a conduce, majoritatea fiind prinși în trafic cu o viteză mai mare decât limita legală. Verificările au avut loc în perioada 23-26 decembrie când polițiștii rutieri au avut mai multe misiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice, dar și acțiuni pe linie rutieră. „Pentru abaterile rutiere constate au fost reținute 50 de permise de conducere, 31 dintre acestea pentru depășirea regimului legal de viteză, fiind retrase 24 de certificate de înmatriculare”, anunță Inspectoratul Județean de Poliție Neamț.

În urma acțiunilor din perioada minivacanței de Crăciun oamenii legii au constatat 106 infracțiuni, dintre care 49 de fapte au fost contra persoanei, 22 de infracțiuni contra patrimoniului, fiind deschise 12 dosare pentru distrugere. Un număr de 7 persoane au fost depistate în flagrant delict. Pentru neregulile constatate, în perioada menționată au fost aplicate peste 400 de amenzi ce au însumat 213.000 de lei. Oamenii legii au emis 3 ordine de protecție provizorii.

FOTO IPJ Neamț

(G.S.)

Articolul precedentS.C. Mondo Consult S.R.L. și Asociația ADL Progres anunță finalizarea proiectului „Oportunități de ocupare prin măsuri personalizate”
Articolul următorAsociația ADL-Progres și S.C. Sibaro SRL anunță finalizarea implementării proiectului „CRIM 2 – Centru de resurse și integrare în muncă”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Dar pe cei din București care nu respecta nimic(nu dau prioritate,nu semnalizează schimbarea direcției,i-ti taie calea ) sunt niște bombe pa sosea cine i-i vede?

Comentariile sunt închise.