papagali-660x375Fior de fibrilație în toată crema politichiei județene după ce bate vânt de alegeri la județ. De unde era armonie cu termen de valabilitate măcar 2016 vara, acum se pare că în jurul lui Dragobete se pune de niște alegeri de toată frumușățea la CJ, ca să vie președinte plin. Frumos este că după ce s-o auzit că va candida dom’ Nelu (să trăiț!) toți cei care pohteau funcția de președinte s-o împrăștiat ca potârnichile și și-o adus aminte că au alte treburi. Așa că s-ar putea să asistăm la un candidat unic cu succes garantat din toate părțile.

De când îi lumea se știe că lucrătorii la stat îs bine perfecționați în stat degeaba. Mai nou, însă, se pare că activitatea se intensifică după ora 16, când ia sfârșit programul regulamentar. Astfel, se poate, bunăoară, să vezi un dom prifect cum se întreține pe scările instituției domnu Jugan, ca să-și aducă aminte de vremurile când lucrau la același cabinet și să schimbe impresii inter instituționale că acuma lucrează fiecare la alt etaj.

La fel se poate vedea, bunăoară, cogeamitea fost consilierul în incompatibilitate, care face a primăvară cumpărând covrigi cu gaură și ghiocei de veste bună de la Înalta Curte.

Un buton declanșator pe măsura Microsoftului, numa că de rezonanță locală, se pregătește a fi tovarășul Gabriel Muraru, fostul rege al sării, despre care s-o tot spus pe la colțuri că ar fi băgat într-o grămadă de afaceri din jurul primăriei Pietrei, dar acu se pare că ies și dovezi în sensul ăsta. Că asta-i partea bună la cercetările științifice: durează cât durează, dar și când te pocnesc…

Gingașa doamnă de la Cejeu împlinește vineri 13 o frumoasă vârstă. Deci, pe cale de consecință… îi dorim imunitate, că-i mai bună decât toate.

Articolul precedentNEAMȚ: Simulări pe banii și nervii profesorilor
Articolul următorSIGURANȚA COPIILOR, PRIORITATE A POLIŢIEI! FLYERE CU SFATURI!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.