pietricica turism

papagali-660x3751. Pe fondul schimbărilor climatice și-a dezghețului planetar, se schimbă și năzuințele unora din potentații zilei, concentrați mai cu seamă la poalele Cetății Neamț. Se pare că junele șăf de la PSD care-i deputat zonal nu mai vrea să fie prezident de județ înainte de 2016, primarul Harpa nu mai vrea să fie deputat, iar city-managerul Apopei nu mai vrea să fie primar. Acuma e drept că una din cauza ar putea fi generată de socotelile făcute în bucătăria de partid și care arată că nu-i sigur că le mai ies nici planurile pe care le au acum, că între timp s-a mai deșteptat prostimea.

2. Se pune de o cacealma la clubul de fotbal Ceahlăul, jucată cu mare pricepere de cei împricinați. Miza nu o reprezintă echipa și nici fotbalul, cât mascarea matrapazlâcurilor dinainte și ieșirea cu fața curată din scandaluri. Papagalii au aflat că cei doi domni împricinați cu conducerea și-au îngroșat obrazul și s-au trecut pe lista celor care au bani de primit ca salarii restante cu câte 100.000 de lei fiecare, că doar au muncit mult la băgat clubul în faliment și trebuie răsplătiți.

3. Mai multe persoane din diferite medii, unele pur interlope, altele interlope cu guler alb, așteaptă cu nerăbdare rezultatul anchetei în cazul Țâță și caută să-și amintească dacă în perioada cât Țâță era turist prin Cluj au lăsat urme prin telefoane de la convorbirile cu el și dacă prin conturi au rămas urme de transferuri.