pietricica turism

Ofertele pentru intreaga gama de produse destinate securizarii unei locuinte sunt din ce in ce mai diversificate, fapt care ii poate induce in eroare pe cei care isi doresc sa achizitioneze un astfel de pachet. Exista cateva aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi varianta potrivita pentru locuinta ta. Multe dintre aceste aspecte sunt ignorate, punandu-se mai mult accent pe firma producatoare, pe rezolutie sau dimensiuni. Este important sa descoperi ce camere de securitate sunt mai potrivite pentru nevoile tale sau tipul de imobil si care sunt acelea care ofera un grad cat mai ridicat de protectie.

In continuare, vei descoperi cele 5 lucruri pe care majoritatea oamenilor nu le stiu, legate de solutiile diverse de supraveghere. Iata care sunt acestea:

  1. Alerta prin email- o metoda ingenioasa de a-ti supraveghea cat mai bine locuinta

Aproape toate persoanele folosesc un smartphone, asadar, producatorii de sisteme de supraveghere au inventat o solutie simpla, prin care proprietarii sa poata fi anuntati imediat, atunci cand se detecteaza miscare in zona de actiune a camerelor de supraveghere. Pentru a achizitiona astfel de kit-uri, click aici catre site, unde vei gasi o gama variata de modele si variante, in functie de gradul de performanta.

  1. Nu exista camere fara cablu

Nici macar camerele de supraveghere wireless care, la prima vedere, par ca nu ar fi legate de nimic, nu sunt in totalitate fara cabluri. Pentru ca sistemul de supraveghere sa functioneze, camera respectiva are nevoie de energie. In cazul de fata, sistemul wireless se refera strict la faptul ca nu e nevoie de un cablu pentru a transmite imaginea.

  1. Inregistrarea de backup

Cele mai multe dintre modelele noi de camere de supraveghere permit stocarea imeginilor si inregistrarilor pe un hdd sau pe serverele locale, in anumite situatii. Acest lucru inseamna ca, daca camera respectiva va fi distrusa, imaginile de inainte vor fi salvate in siguranta, putand fi accesate oricand. Daca vrei mai multa siguranta, tine cont de aceste functii speciale ale sistemelor de supraveghere.

  1. Securitatea, un criteriu esential

Cu toate ca, in ziua de astazi, imaginile inregistrate pot fi accesate de pe orice device, cei mai multi dintre producatorii de sisteme de securitate nu vor permite accesarea imaginilor respective decat pe baza unei parole si a unui utilizator, setate anterior. Sunt multe modele care au chiar aplicatii speciale pentru IOS sau Android, in asa fel incat accesul sa se faca intr-o maniera cat mai sigura si optima. Asadar, securitatea este ceva esential pe care se pune foarte mult accentul, pentru ca nimeni altcineva sa nu mai aiba acces la imaginile respective.

  1. Infrarosu ON/OFF

Functia de infrarosu, pe care aproape toate camerele de supraveghere o au, poate sa fie pornita sau oprita. Daca infrarosul ramane inchis, camera respectiva nu are posibilitatea sa detecteze miscare dintr-o incapere, deci nu va genera nicio alerta. Daca, in caz contrar, infrarosul este pornit, se poate detecta orice miscare intr-un timp foarte scurt, chiar daca imaginile sunt redate alb-negru.

Asadar, inainte de a cumpara un sistem de supraveghere scump si performant, tine cont de toate aceste functii de care poate sau nu sa beneficieze si alege solutia corecta pentru tine, care sa iti ofere un plus de siguranta. Este foarte important ca supravegherea sa fie foarte usor de controlat!