Voleibalistul Andrei Butnaru a semnat cu Știința Explorări Baia Mare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAndrei Butnaru, cel mai bun produs al școlii pietrene de volei din ultimii ani, va juca în următoarele patru sezoane la Știința Explorări Baia Mare. Născut la 9 februarie 1998, el măsoară 2,06 m și evoluează pe postul de centru fiind considerat unul dintre jucătorii cu cel mai bun blocaj din generația tânără.

Cooptarea mea în lotul echipei din Baia Mare este rezultatul a 5 ani de muncă alături de profesorii Rareș Gavril și Andrei Nica, cărora vreau să le mulțumesc. În acești patru ani pe care o să-i petrec la Știința Explorări vreau să-mi îmbunătățesc calitățile sportive și sper că, în următorii ani, o să-mi solicitați un interviu fiind la lotul național de seniori”, a declarat Andrei Butnaru. El a mai spus că Știința Explorări este varianta ideală acum când abia și-a încheiat junioratul și nu-l deranjează concurența puternică de pe postul său unde mai evoluează Ștefan Lupu și Codrin Mocanu, ex-componenții formației VCM-LPS Piatra Neamț. ”Eu doresc să mă pregătesc cât mai bine, să progresez constant și să nu-i dezamăgesc pe cei care au încredere în mine”, a mai afirmat fostul internațional de juniori.

În ultimul an competițional, Andrei Butnaru a evoluat cu dublă legitimare la LPS Piatra Neamț (locul VI la turneul final al juniorilor) și CSM Suceava (locul IV la turneul de promovare în divizia A1). (Ana MOISE)

 

Articolul precedentA apărut o nouă echipă feminină de volei la Piatra Neamț
Articolul următorAmbasadorii penali ai județului Neamț în Europa
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.