reclama autocenter

Astăzi, Consiliul de Administrație de la Apa Serv l-a demis (probabil cu dragoste, având în vedere semnificația zilei) din funcția de manager pe Vlad Angheluță. I s-a reproșat inacțiunea vizavi de problema apei în Roman și ieri, 13 februarie, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, i-a cerut public să demisioneze. Angheluță nu s-a conformat, dar Consiliul de Administrație a ținut cont de voința președintelui și l-a demis cu promptitudine. Imediat după ce-a primit vestea, Vlad Angheluță a părăsit sala de ședințe. Propunerea pentru noul managet este Ioan Păcală. Vom reveni cu detalii.

C.M.

Articolul precedentAJF Neamţ: Atenţie la tabelele pentru vizele anuale!
Articolul următorO nouă bătaie între țigani, la Târgu Neamț, cinci scandalagii reținuți

2 COMENTARII

  1. Intradevar consiliul de administratie de la Apaserv prin intelepciune sa a dat calul pe magar.Daca Apaserv a ajuns un cadavru in mare parte se datoreaza acestui Pacala.El era specialistul nr.1 pe partea tehnica, parte la care Apaserv este sub orice critica.Consil.jud. dadea dovada de maturitate daca trimetea babaciunea acasa si destituia consiliul de administratie.La aceasta criza sa vii cu Pacala este o recunoastere ca iti bati joc de oameni.Rog pe cei in drept sa-i dea afara pe cei care habar nu au ce sa faca, amantele,nepotii si pilele psd.

  2. Bine ca au ramas toti besinosii (Neculai,Pacala …) si babele (madam Onu de Roman ) care isi cauta plăcile dentare prin instituțiile publice.Chiar nu mai aveti pic de rusine? Mergeți la pensie si nu mai încurcat tinerii cu gândirea voastră de 2 lei. Put izmenele pe voi! Sa va fie rusine!!!

Comments are closed.