„Vizită cu caracter lucrativ” a IPS Ioachim la preşedintele Ionel Arsene, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Vizită cu caracter lucrativ” a IPS Ioachim la preşedintele Ionel Arsene, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Vizită cu caracter lucrativ” a IPS Ioachim la preşedintele Ionel Arsene, ZCH NEWS - sursa ta de informații«Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a primit astăzi vizita oficiala a Înalt Preasfintitului Părinte Ioachim, Arhiepiscop al Romanului și Bacaului. Alături de IPS Ioachim s-a aflat și Arhimandrit Pimen Costea, vicar administrativ.

Vizita a avut un caracter lucrativ, în cadrul discuțiilor fiind stabilite premisele unor viitoare parteneriate în folosul comunităților din Neamt, de la proiecte de natura sociala pana la cele de natura culturala.

„Am găsit la președintele Arsene deschiderea și sprijinul de care Arhiepiscopia Romanului și Bacăului are nevoie pentru a-si putea îndeplini proiectele asa cum se cuvine. Cat de curând rezultatele discutiilor și a  muncii noastre vor ajunge la cat mai multi oameni. Ma bucur ca instituția Consiliului Județean Neamț are în sfârșit un președinte care își întoarce fata și spre Roman”, a declarat IPS Ioachim, Arhiepiscop al Romanului și Bacaului.

„Am avut bucuria de a primi astăzi vizita Înalt Preasfintitului Părinte Ioachim, reușind sa întărim colaborarea existenta dintre Consiliul Judetean Neamt si Arhiepiscopia Romanului și Bacăului. Vom avea demersuri comune în domenii de interes comunitar și împreună vom contribui la îmbunătățirea vieții locuitorilor din Neamt din punct de vedere social, cultural și chiar din punct de vedere a sanatatii”, a declarat președintele CJ, Ionel Arsene.

Intalnirea de astăzi are și un caracter istoric, fiind pentru prima data când un Arhiepiscop al Romanului face o astfel de vizita Consiliului Județean Neamt». (CJ Neamţ)

Articolul precedentÎNGRIJORĂTOR Sute de unităţi de transfuzii neautorizate
Articolul următorFestivalul Internațional de Folclor „Ceahlăul”: PARTICIPANȚI III
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.