Viscol la sol și vizibilitate redusă în Neamț și Suceava, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEste încă în vigoare o avertizare de cod galben ninsori și viscol, cu vânt în rafale de până la 50-70 de km/oră în județele Neamț, Suceava, Bacău și Vrancea, astăzi, 24 ianuarie, până la ora 10,00.

Temperaturi de -5 grade Celsius se înregistrează la Piatra Neamț și în Bacău, la ora 8,00, și de până la -9 grade la Suceava.

Se circulă în condiții de iarnă pe unele drumuri naționale. Șoferii se vor confrunta cu un carosabil cu zăpadă frământată de 1-2 cm în zone din Neamț, Suceava și Bacău și cu carsosabil umed în Iași, Botoșani și Vaslui.

Cerul este acoperit în cea mai mare parte a Regiunii de N-E a țării. Ninge în Neamț, Bacău și Suceava. Vânt cu viteze de până la 40 km/oră din sector NV-estic se face resimțit în Bacău, comuna Florești, Vaslui, Botoșani și Suceava și cu viteze de 30-40 km/oră din sector NS-udic în județul Neamț.

Viscol la sol și vizibilitate redusă în Neamț și Suceava, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAutoritățile îndeamnă șoferii la atenție sporită și îi sfătuiescu să nu plece la drum decât dacă este imperios necesar pentru încă este viscol la nivelul solului în județul Neamț, în Piatra Neamț, Roman și Târgu Neamț, în Bacău pe DN 2G și DN 15 și în zona joasă a județului Suceava. Aici, pe anumite porțiuni, vizibilitatea va fi mai redusă.

De ieri, ora 16,00, până astăzi, la ora 4,30, angajații Direcției Regionale Drumuri și Poduri au acționat cu 275 de utilaje și au împrăștiat peste 2700 de tone de nisip, sare și clorură de calciu. La această oră, 8,30, se acționează cu 122 de utilaje pe unele drumuri naționale în Neamț, Bacău, Suceava, Vaslui și Iași, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt Nicolae Popovici.

Angela Croitoru

Foto: DRDP Iași

Articolul precedentAccident la Sagna: Trafic blocat și două persoane au ajuns în spital
Articolul următorȘtire actualizată. FOTO. Accident în comuna Vânători Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.