0:00

Viol în grup, al treilea autor a ajuns la puşcărie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRăzvan Fedeleş (32 de ani), din Borca, al treilea autor al unui viol în grup comis asupra unei fete de liceu, în vârstă de 16 ani, a fost ridicat de poliţişti, în ziua de 15 aprilie, şi escortat la Penitenciarul Bacău.

El a primit o pedeapsă de 7 ani de închisoare şi, în plus, trebuie să-i achite  victimei, împreună cu ceilalţi doi inculpaţi, despăgubiri de 50.000 de lei.

Fedeleş este singurul din cei trei acuzaţi de viol care a atacat sentinţa Judecătoriei Bicaz. N-a obţinut nicio reducere a pedepsei iniţiale; în schimb, a mai stat în libertate câteva luni, cât s-a judecat procesul.

Marius Strugaru (31 de ani) şi Vasile Bogdan (33 de ani), ambii din Borca, au fost încarceraţi încă din seara de 8 decembrie 2015, în baza mandatelor de executare a pedepsei, primul fiind condamnat la  6 ani de închisoare, iar al doilea la 8 ani.

În ianuarie 2015, cei doi, împreună cu Fedeleş, au acostat fata, care abia ieşise la şcoală, au păcălit-o să meargă acasă la unul dintre ei şi au violat-o toţi.

La proces, cei trei au încercat să spună că adolescenta – aflată în grija unui asistent maternal – ar fi mers cu ei de bunăvoie, încă probele administrate în cauză au dovedit, fără dubiu, că a fost vorba despre un viol în formă agravantă.

Tocmai de aceea, magistraţii au decis ca, atunci când vor fi eliberaţi, cei trei indivizi să nu se apropie de fata pe care au violat-o, nici de locuinţa acesteia şi nici de asistentul maternal care o are în grijă. (C.M.)

Articolul precedentUNIFIGHT la Bacău
Articolul următorGALERIE FOTO Cai putere şi piloţi pricepuţi la AUTOSLALOM, etapa a II-a
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.