Astăzi, 25 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Neamț au organizat, pe dealul Cârloman, din Piatra Neamț, un exercițiu de simulare a unui caz de dispariție a unui copil.

VIDEO Simulare dispariție copil pe dealul Cârloman, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Acţiunea de simulare a testat modul de gestionare a unei astfel de situații, propunându-și să contribuie la eficientizarea cooperării cu societatea civilă prin prevenirea producerii unor situații de risc. În cadrul exercițiului au fost angrenați peste 60 de participanți: polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, efective ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Petrodava, ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț, salvamontiști din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Neamț, voluntari ai Asociațiilor 4×4 Neamț și Iași, precum și reprezentanți ai Ocolului Silvic Neamț”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț. VIDEO:

De la începutul anului până acum, în județul Neamț, au fost semnalate 110 cazuri de dispariție, dintre care 52 de cazuri au fost ale unor minori. Din fericire în toate cazurile copiii au fost depistați în cel mai scurt timp de polițiști, nefiind victime ale unor infracțiuni. (A. Croitoru)

Articolul precedentFOTO Rechizite pentru copiii din familii sărace oferite de polițiștii suceveni
Articolul următorFemeie rănită pe trecerea de pietoni în Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.