Vanilla SkypeTurneul spectacolului de teatru „Vanilla Skype” ajunge miercuri, 7 septembrie, la Piatra Neamț, pe scena Teatrului Tineretului, anunţă organizatorii.

Spectacolul va beneficia de două reprezentații – de la ora 17:00 și de la ora 20:30, iar biletele sunt disponibile la casieria TT.

Din distribuția de excepție a spectacolului, realizat după o piesă scrisă de Cătălin Ștefănescu, fac parte Marcel Iureş, Andi Vasluianu, Medeea Marinescu, Marius Manole, Vlad Zamfirescu, Alexandru Ion, Mircea Postelnicu și Vladimir Purdel.

„Turneul Vanilla Skype e un prilej minunat de a călători în 5 orașe și de a întâlni un public în fața căruia rareori avem șansa de a juca. Așteptăm cu mare emoție cele 10 reprezentații. Le propunem spectatorilor noștri o formulă de spectacol, care se bazează pe spunerea unor povești, într-un spațiu mic, unde întâlnirea între actori și public se face într-o atmosferă mai intimă decât cea a sălii clasice. Și e o experiență diferită de fiecare dată, dar întotdeauna vie și generatoare de dorința de a o repeta, un moment magic pe care îl trăim împreună cu spectatorii noștri”, a declarat Cătălin Ștefănescu, autorul textului și regizorul spectacolului.

Cei care își cumpără bilete pot beneficia de unul dintre cele mai bune 10 locuri din sală, dând o probă de casting pe Skype, cu marele actor Marcel Iureș, în intervalul 5-7 septembrie, între orele 12:00-19:00, accesând contul „Vanilla Skype Teatru”:

Spectacole sunt organizate şi la Bacău (8 septembrie, Teatrul „George Bacovia”) şi Iaşi (10 septembrie, Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri”). (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentBICAZ: A adormit la volan și s-a trezit în altă mașină
Articolul următorPompierii sărbătoresc alături de elevi și profesori
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.