Ozana Târgu Neamţ a debutat cu dreptul în campionatul Ligii a III-a, Seria I. Într-o partidă care se anunţa extrem de dificilă, nemţenii au învins vineri, 23 august, formaţia CSM Focşani, cu scorul de 1-0 (1-0). A marcat Andu Moisi (5):

VIDEO L3 Ozana Târgu Neamţ, debut cu dreptul în Liga a III-a, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiOzana Târgu Neamţ ar fi trebuit să beneficieze şi de o lovitură de la 11 metri în prima repriză, la o fază în care mijlocaşul Andrei Apostol a fost împins în careu, dar centralul Lucian Diaconu, din Iaşi, nu a fost de acord:

Per total, Ozana obţine primele trei puncte, chiar în faţa unei pretendente la promovarea în Liga a II-a. Rezultatul şi jocul l-au mulţumit pe antrenorul principal Daniel Zavate:

Tot ieri s-au disputat şi partidele: AFC Botoşani II-Aerostar Bacău 1-3 (1-1) – Piftor (45-penalty)/Vraciu (7-penalty), Gorovei (56) şi Zaharia (88); CSM Bacău-Şomuz Fălticeni 0-1 (0-0) – Mateiciuc (78). Programul integral al etapei întâi a Ligii a III-a, Seria I-AICI. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Ozana Târgu Neamţ)

Articolul precedentNeamț: Accident grav cu cinci victime și trei mașini implicate, trafic îngreunat spre Bicaz
Articolul următorBărbat găsit inconștient, strivit de tractor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.