0:00

VIDEO: Incendiu puternic la o hală de dezmembrări auto, ZCH NEWS - sursa ta de informații

O hală de dezmembrări auto din comuna Agapia a ars complet, în această dimineață, 20 februarie. Pompierii au fost chemați în ajutor pe la ora 4.15. Vom reveni cu informațiile oficiale de la ISU Neamț.

Un scurtcircuit a provocat incendiul, potrivit ISU Neamț:

Prin apel la 112, în jurul 3:56, pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un service auto din comuna Agapia.

Incendiul se manifesta la o construcție cu două hale în care funcționa un service auto și un depozit de piese auto, cu posibilitatea propagării la locuință și la vecinătăți. Ardea generalizat o hală în care se aflau garate două autoturisme și acoperișul celeilalte hale în care erau depozitate piesele auto.

La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă pompierii târgnemțeni cu trei autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD.

Pompierii au localizat și lichidat incendiul.

Intervenția a fost dificilă din cauza materialelor ușor combustibile din interiorul celor două hale. A ars o hală construită din lemn pe structura metalică pe o suprafață de aproximativ 250 mp cu cele două autoturisme garate în interior și scule și utilaje specifice activității. S-au deteriorat acoperișul celeilalte hale construite din tablă și lemn pe o suprafață de aproximativ 150 mp și piese auto din interiorul halei.

A fost salvată locuința aflată în imediata vecinătate a construcției la care s-a produs incendiul.

Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

C.I.

Articolul precedentCursuri suspendate la 4 clase de primar după ce 4 elevi au fost confirmați infectați
Articolul următorIncendiu la o casă de adunare