Video. Incendiu la Podoleni. Au ars 50 de tone de fân, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Timp de 10 ore, pompierii nemţeni au luptat cu flăcările într-o gospodărie din Podoleni la un incendiu ce a cuprins 200 de baloţi de fân, aproximativ 50 de tone. Din primele cercetări concluzia a fost că cineva a dat foc fânului intenţionat.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 1,00 a.m., pe 13 septembrie, iar pompierii pietreni au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, dar și voluntari din cadrul SVSU Podoleni cu o autospecială de stingere.

Fânul care ardea era împrăştiat pe o suprafaţă de 200 mp în curtea omului.

La astfel de intervenţii, pompierii sunt nevoiţi să întoarcă fânul să aplice apă şi să tot repete operaţiunea ore în şir. Este o muncă de Sisif.

Știre inițială: În noaptea de 12 spre 13 decembrie, în jurul orei 01.20, un incendiu puternic s-a produs în comuna Podoleni, unde au ars mai mulți baloți de fum.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului intervin pompierii pietreni cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, dar și voluntari din cadrul SVSU Podoleni cu o autospecială de stingere”, notează comunicatul ISU Neamț.

Vom reveni cu detalii.

Articolul precedentGalerie foto. Festivalul internaţional de film de la Cetatea Neamţ la final
Articolul următorCOD GALBEN de ploi în Bacău, Neamţ şi Suceava
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.