0:00

Actualizare: Incendiul a fost provocat de jarul nestins aruncat în tomberon, așa după cum au stabilit pompierii. Comercianții cu grătare au fost instruiți să fie atenți, ca să nu provoace tragedii.

În comuncat ISU Neamț precizează. „La ora 14:03, pompierii au fost solicitați prin apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o ghena de depozitare a deșeurilor menajere, în str. Durăului din Piatra Neamț.
La locul solicitării a fost direcționat echipajul de pompieri (cu o autospecială de stingere) care se afla  în centrul orașului, cu ocazia Zilelor orașului Piatra Neamț.
Incendiul se manifesta în interiorul unei ghene în care erau cinci tomberoane pentru depozitarea gunoiul.
Pompierii au localizat și lichidat incendiul.
Au ars deșeuri menajere și un tomberon din plastic.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost depozitarea cenușei și jarului nestins în apropierea materialelor combustibile”.

***Știre inițială***

Un incendiu a izbucnit în apropiere de zona centrală a municipiului Piatra-Neamț, unde se desfășoară manifestările de Zilele Orașului. În imaginile trimise de un cititor se vede cum mașina pompierilor este în zona tomberoanelor din spatele GSM și se acționează pentru stingere.

 

Vom reveni.

 

C.I.

Articolul precedentTânăr lovit de o mașină în Piatra Neamț
Articolul următorPIATRA FEST 2022 Programul zilei de 26 iunie