Un băcăuan a fost prins în flagrant în timp ce voia să vândă un kilogram de cannabis. El a fost reținut și astăzi, 8 februarie, va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă.

Anchetatorii DIICOT Iași aveau informații că suspectul vindea droguri în Iași și în Bacău și ieri au organizat flagrantul. La perchezițiile făcute de polițiștii judiciari de la BCCO Iași și Bacău, la domiciliul traficantului au mai fost găsite și confiscate 2,4 kilograme fragmente vegetale în care s-a pus în evidență THC, 4,3 kilograme fire plante de canabis, fragmente de țigarete în care s-a pus în evidență THC, precum și alte bunuri care au deservit la derularea întregii activități infracționale.

„În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile”, a precizat DIICOT Iași.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Iași – Grupa 1 Antitero și Acțiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumţia de nevinovăție.

C.I.

Articolul precedentPrima zi de școală din semestrul doi, primele mici probleme în Neamț
Articolul următorVIDEO: O femeie s-a panicat când și-a văzut casa cuprinsă de flăcări