0:00

VIDEO. FOTO. Fabrică de mobilă distrusă de un incendiu devastator. Pompierii au luptat 8 ore cu flăcările, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPanică şi disperare în comuna Conceşti, judeţul Botoşani, unde patronul unei mici fabrici de mobilă şi-a pierdut întreaga avere într-o singură noapte, marţi, 17 mai. Flăcări au fost semnalate în jurul orei 3,00, către dimineaţă, la atelierul de producţie mobilă, casa şi magazinul familiei.

Pompierii militari și voluntari din Dorohoi și Darabani au intervenit cu cinci autospeciale de intervenție cu apă și spumă şi au muncit mai bine de 8 ore pentru stingerea acestui incendiu.

„Flăcările puteau fi observate de la câțiva kilometri distanță. 22 de militari acționează și la această oră pentru stingerea ultimelor focare și înlăturarea efectelor. Intervenția este extrem de dificilă din cauza cantității mari de materiale combustibile care s-a aprins, dar și a suprafeței mari incendiate”, preciza astăzi dimineaţă locotenent Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU.

VIDEO. FOTO. Fabrică de mobilă distrusă de un incendiu devastator. Pompierii au luptat 8 ore cu flăcările, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Între timp, după amiază, incendiul a fost lichidat şi pompierii au adunat pagubele: două hale producție, zona administrativă, un magazin, o vopsitorie, centrala termică, un depozit de deşeuri și casa de locuit. Suprafața totală afectată a fost de peste 800 metri pătrați.

VIDEO. FOTO. Fabrică de mobilă distrusă de un incendiu devastator. Pompierii au luptat 8 ore cu flăcările, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Se fac cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzei incendiului. Se ia în calcul şi varianta ca focul să fi fost pus intenţionat, caz în care poliţia va deschide o anchetă.

Angela Croitoru

Video / Foto: ISU Botoșani

Articolul precedentL1 PLAY-OUT Rapid Bucureşti a calificat FC Botoşani la barajul pentru Conference League
Articolul următorGeorge Lazăr, președinte PNL Neamț: „Primăriile nemțene pot solicita în continuare fonduri prin PNRR”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.