0:00

VIDEO. FOTO. Cinci ieșeni reținuți pentru trafic cu ecstasy și cannabis, ZCH NEWS - sursa ta de informații15 percheziții domiciliare au avut loc, în județul Iași, ieri, 19 ianuarie, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și droguri de mare risc. Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Iași și Vaslui, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui au documentat astfel un dosar penal pe aceste infracțiuni.

Potrivit cercetărilor, din 2020 și până în prezent, mai mulți ieșeni au fost implicați în activităţi de procurare, depozitare şi vânzare către consumatori din județele Iași și Vaslui, a unor droguri de risc și mare risc, cannabis și pastile de ecstasy.

VIDEO. FOTO. Cinci ieșeni reținuți pentru trafic cu ecstasy și cannabis, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În urma percheziţiilor efectuate, a fost descoperită o cultură indoor de cannabis și ridicate aproximativ 900 de grame de cannabis și fragmente de plante de cannabis, semințe de cannabis, 4 minicântare electronice ce prezentau urme de cocaină și THC, 8 grindere, 11 terminale mobile, 8 cartele sim, un card de memorie, componente ale instalației destinate culturii indoor (lămpi, termometre, ventilatoare, etc.) și diverse sume de bani și alte bunuri de interes operativ, cu privire la care există suspiciunea că ar fi fost folosite la desfășurarea activităților infracționale”, precizează comunicatul DIICOT.

În baza probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 32 și 55 de ani, din municipiul Iași, urmând ca aceștia să fie prezentați Tribunalului Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă.

Angela Croitoru

Foto / Video: IPJ Iași

Articolul precedentApa Serv angajează electrician
Articolul următorCel care a filmat partida fierbinte din toaleta Liceului Economic este anchetat de DIICOT
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.