Actualizare: După evaluările medicale, numărul răniților a ajuns la 4, toți fiind transportați la spital cu patru ambulanțe. Între victime este o femeie de 34 de ani, un tânăr de 20 de ani și un bărbat de 37 de ani.  Impactul între mașini a fost unul violent, pe toată șoseaua fiind împrăștiate bucăți și resturi din mașini. Descarcerarea a fost la locul accidentului, dar n-a fost nevoie de intervenție. Răniții erau conștienți când au fost preluați de ambulanțe.

Polițiștii rutieri de la Poliția municipiului Piatra Neamț au stabilit, după primele cercetări, că un tânăr de 18 ani, din Grumăzești, care conducea mașina pe bulevardul Traian, a intrat pe strada Lămâiței pe culoarea roșie a semaforului și s-a ciocnit de mașina condusă de un tânăr de 30 de ani, din Roznov, după cum a precizat Georgiana Moșu, purtătoruld e cuvânt al IPJ Neamț. Șoferul din Roznov venea tot de pe bulevardul Traian și virase stânga regulamentar, pe strada Lămâiței. Șoferul care a intrat pe roșu s-a izbit de alte două mașini oprite la semafor, una condusă de o femeie de 27 de ani și cealaltă de un tânăr de 23 de ani, ambii din Piatra Neamț. Aceștia au fost răniți, dar și alți patru pasageri din celelalte mașini. În cauză continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

 

Trei persoane au fost rănite în urma coliziunii a patru mașini, în Piatra Neamț. Accidentul s-a produs în această seară, 29 noiembrie, la intersecția dintre strada Lămâiței cu bulevardul Traian. Mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe intervin. Câțiva din cei care au fost în zonă la momentul accidentului vorbeau despre faptul că șoferii de pe două BMW-uri ar fi făcut un soi de întrecere la semaforul din intersecție și au forțat, intrând pe culoarea galbenă. În acel moment a fost lovită mașina care venea dinspre strada Lămâiței spre bulevardul Traian. Una din mașini a fost aruncată până pe trotuar. Până în acest moment nu se știe dacă printre victime sunt și pietoni. (C.I.)