0:00

VIDEO. FOTO. A fost votat bugetul comunei Crăcăoani pe anul 2024, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn ședința extraordinară a Consiliului Local Crăcăoani, de luni, 12 februarie, a fost dezbătut și supus spre aprobare Bugetul și cheltuielile pe anul în curs.

Cu un buget total de 8084.00 mii lei, administrația locală a comunei va trebui să facă față în acest an, atât cu cheltuielile pentru funcționare cât și cu investițiile.

La ședință a fost prezentă și doamna director a școlilor din localitate, prof. Adina Raclariu, care a ținut să mulțumească conducerii primăriei și consilierilor locali pentru sprijinul acordat în anul 2023 dar le-a pus în vedere că școlile din comună ai nevoie de investiții și în acest an: schimbarea instalației electrice și necesitatea unei surse de apă la școala din satul Crăcăoani.

Primarul Alexandra Raclariu a ținut să precizeze că școlile din localitate sunt o prioritate pentru administrația locală și în acest an.

La propunerea consilierilor locali PSD, s-a decis ca din bugetul local din acest an să se aloce și o sumă de bani pentru bisericile din comună.

În final, proiectul cu bugetul din acest an a fost votat cu unanimitate de voturi.VIDEO. FOTO. A fost votat bugetul comunei Crăcăoani pe anul 2024, ZCH NEWS - sursa ta de informații VIDEO. FOTO. A fost votat bugetul comunei Crăcăoani pe anul 2024, ZCH NEWS - sursa ta de informații

C.T.S.

Articolul precedentComunicat de presă. PNL Neamţ reconstruieşte ce dărâmă PSD! Podul de la Luţca va fi refăcut datorită PNL Neamţ!
Articolul următorNeamț. Percheziţii într-un caz de fraudă informatică şi bancară: banii păgubiţilor au fost „investiţi” în criptomonede
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.