reclama autocenter

Prins în flagrant când își ridica coletul cu droguri de la o firmă de curierat din București, un tânăr din Iași a fost reținut și astăzi, 20 iulie, va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă.

Ofițerii SCCO Iași și procurorii DIICOT Iași l-au prins pe tânăr după ce a intrat în posesia a 2 kg de droguri comandate online din Olanda. Praful urma să fie vândut în Iași și în București, cu un profit de 1.000.000 lei. „În cauză s-a reținut faptul că, inculpatul a comandat substanțe psihoactive, de pe rețeaua darkweb, în vederea comercializării acestora către consumatori de pe teritoriul României. Substanțele erau achitate prin intermediul unor monede virtuale. La data de 19.07.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, după ce acesta a ridicat, de la o firmă de curierat, un colet, expediat din Țările de Jos, ce conținea cantitatea de aproximativ 2 kilograme de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, potrivit DIICOT Iași.

https://www.diicot.ro/images/galerie/20072021/f_20072021.mp4

Completul care va decide dacă admite propunerea de arestare preventivă urma să intre în ședință la Tribunalul Iași la ora 15.

C.I.

Articolul precedentVânători-Neamţ: „Lumea poveştilor în Ţinutul Neamţului”
Articolul următorPrimul pas pentru cel de-al treilea coridor de mobilitate în Piatra Neamţ