reclama autocenter

tigari contrabanda 01Procurorii DIICOT Suceava au percheziţionat, marţi, 12 aprilie, domiciliile a patru suspecți din localitățile Coșteiu și Lugoj (Timiş).

Aceştia sunt acuzaţi că au inițiat și constituit o grupare infracţională specializată în contrabandă cu ţigarete, potrivit unui comunicat de presă al DIICOT.

„S-a stabilit că gruparea infracţională  este structurată pe trei segmente:

– segmentul furnizorilor, cu cele două paliere de aprovizionare din zona Vicov, jud. Suceava și din zona Sighetu Marmaţiei, jud. Maramureş, care asigură  colectarea ţigaretelor, depozitarea şi transportul acestora;

– segmentul intermediar, care asigură partea de preluare a cantităţilor cu ţigarete de la segmentul furnizorilor şi livrarea acestora prin  intermediari;

– segmentul beneficiarilor, care asigură preluarea ţigaretelor de provenienţă extra-comunitară, depozitarea şi valorificarea acestora pe piaţa neagră din zona Ardealului”, au precizat procurorii DIICOT.

VIDEO

Cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate în vederea confiscării: 120.040 lei şi 4.285 euro; 1.120.000 ţigarete de provenienţă Duty-free și extra-comunitară, cu o valoare de piață de 560.000 lei; un autoturism marca BMW 530 şi un autoturism marca Fiat Scudo. De asemenea, au fost ridicate mai multe înscrisuri de la sediile sociale ale unor societăți controlate de persoanele cercetate.

„Persoanele cercetate au fost audiate la sediul DIICOT Suceava, dispunându-se față de trei suspecți măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore”, se mai precizează în comunicatul citat. (ZCH NEWS)

Articolul precedentVânători Neamţ: PMP are candidat femeie la Primărie
Articolul următorEco Junior 2016: Număr record de şcoli participante
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.