Actualizare: Rucsacul nu prezenta niciun pericol, a fost concluzia după investigația realizată de forțele de intervenție.

Actualizare: Din imaginile prezentate se pot vedea măsurile de precauție care au fost luate de forțele de intervenție.

Actualizare: Camera de filmat din stația de autobuz nu este conectată la sistem și Poliția va încerca să folosească alte camere din zonă pentru a identifica proprietarul rucsacului.

Un pietrean a apelat la 112 sesizând faptul că un rucsac negru suspect a fost lăsat pe Bulevardul Traian din Piatra Neamț, în fața unei Agenții Loto, pe la ora 5,15.

Un echipaj de poliție a delimitat deja perimetrul, iar în zonă au fost aduse forțe de intervenție de la jandarmi și Poliția Locală pentru a nu lăsa trecătorii să se apropie, potrivit informațiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Se bănuiește că în interiorul rucsacului este posibil să se afle un dispozitiv exploziv. Un echipaj de pirotehniști ai ISU Neamț cercetează în acest moment rucsacul suspect, sub coordonarea Brigăzii Antitero a SRI Neamț.

Vom reveni cu detalii.

A.C.

Articolul precedentS-a stins din viață dr. Stelian Popescu, unul din cei mai longevivi directori ai Spitalului Județean Neamț
Articolul următorCod galben de furtuni în Neamţ şi alte 29 de judeţe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.