csm-roman-2017Cu un avantaj de 8 goluri la pauză (16-8), handbalistele de la CSM Roman erau să scape victoria printre degete la Măgura Cisnădie, într-un joc disputat miercuri, 11 ianuarie, în cadrul etapei a 12-a a Ligii Naţionale. Până la urmă, s-au impus la limită (24-23) şi au obţinut a cincea victorie stagională. Contra sibiencelor, nemţencele au ratat 5 aruncări de la 7 metri.

“E bine totuşi că am câştigat. Cu emoţii cei drept, dar important este că am luat toate punctele puse în joc. Noi am jucat contra noastră repriza a doua. Sper să nu mai avem aşa căderi inexplicabile în jocul nostru. Mai avem două-trei zile la dispoziţie, ca să remediem unde am greşit repriza a doua”, a spus fostul mare internaţional Gheorghe Covaciu, antrenorul principal al grupării de la malul Moldovei.

csm roman glibko
GLIBKO

Pentru CSM Roman au marcat: Glibko (5-foto), Popescu (5), Stoleru (3), Toskovic (3), Tomescu (3), Iuganu (2), Chitacu (2) şi Vădineanu (1). La Măgura Cisnădie evoluează şi romaşcanca Adriana Chelaru, descoperită şi lansată în handbalul de performanţă de profesoara Eugenia Tăbuci. În partida cu CSM Roman ea a marcat două goluri.

Cu 18 puncte, Stoleru şi compania au urcat momentan până pe locul al patrulea în clasament. Duminică, 15 ianuarie, CSM Roman va juca, pe teren propriu, de la ora 11:00, cu CSM Bistriţa, ocupanta locului al optulea în ierarhia eşalonului întâi.

“Este un alt meci greu, însă nici nu ne gândim să nu-l câştigăm. Trebuie să o ţinem din victorie în victorie, pentru a ne atinge obiectivul”, a reamintit Gheorghe Covaciu. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)