0:00

Victor Pițurcă reținut de DNA în scandalul măștilor de protecție, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFostul selecționer al echipei naționale de fotbal, Victor Pițurcă, a fost reținut de procurorii anticorupție într-un dosar penal ce are ca obiect achiziția de măști de protecție în perioada pandemiei. Presa centrală relatează faptul că Pițurcă și-ar fi exercitat influența pentru a facilitat fiului său încheierea unui contract cu o miză de milioane de lei, beneficiar fiind MapN.

98% dintre banii aferenți unui contract încheiat de MApN cu firma Helios Dentserv, care a presupus distribuirea a 100.000 de măști FFP3 în unitățile sanitare ale Ministerului, au revenit firmei PAV Green Energy, al cărei unic asociat este Alexandru Victorio Piţurcă (38 de ani), fost fotbalist și fiul antrenorului Victor Pițurcă“, relata gsp.ro. Ulterior s-ar fi constatat că măștile de protecție erau neconforme.

Firma fiului lui Pițurcă ar fi încasat din acest contract nu mai puțin de 11 milioane de lei. Victor Pițurcă a fost reținut fiind și acum la audieri. Deocamdată nu se știe dacă acesta va fi dus la instanță cu propunere de arestare ori se va aplica altă măsură preventivă.

FOTO: digisport.ro.

(G.S.)

Articolul precedentPolițiștii nemțeni au pledat de Ziua Internațională pentru Nonviolență în Școală
Articolul următorCe buget lunar să aloc pariurilor sportive?
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.