0:00

Viceprimarul Constantin Teodorescu și-a dat demisia FOTO CU DOCUMENTUL (actualizat), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare

Primarul desemnat Dragoș Chitic se arată, într-o postare pe Facebook, surprins de demisia viceprimarului Teodorescu:  ”Demisia domnului Constantin Teodorescu atat din functia de viceprimar cat si din functia de consilier local este o surpriza, dar ii respect decizia. Este un act unilateral, o initiativa personala , care probabil are la baza o constatare realista a modului in care se face politica in Romania. Sunt convins ca nu are reprosuri la adresa felului in care am facut , in echipa, administratie la Piatra Neamt timp de patru luni. Este un om de echipa , un bun partener in luarea deciziilor administrative , aducandu-si totodata propriul aport la rezolvarea problemelor comunitatii si la dezvoltarea orasului.Sunt convins ca vom gasi in perioada urmatoare cea mai buna solutie de completare a echipei de conducere , formula care sa asigure stabilitatea si functionalitatea Primariei, continuarea poiectelor , dezvoltarea orasului si cresterea calitatii vietii cetatenilor din Piatra Neamt. Normalitatea in administratie trebuie sa continue .

Știrea inițială:

Viceprimarul Constantin Teodorescu și-a dat demisia din funcțiile de viceprimar al orașului și de consilier local. La sfârșitul ședinței de Consiliu Local de astăzi, 27 august, acesta a postat pe pagina personală de Facebook:

„Azi, 27 august 2015 mi-am depus demisia din funcția de Viceprimar al Muncipiului Piatra-Neamț și din funcția de Consilier Local. Am acceptat în mai 2015 funcția de viceprimar și am plecat cu inima deschisă pentru a face ceva pentru comunitatea noastră. Am realizat însă că nu pot. Las pe fiecare dintre dumneavoastră să apreciați care sunt motivele. Indiferent ce aș spune eu, fiecare poate interpreta altfel. Sunt educat și construit pentru un alt mod de lucru, pentru o viață fără compromisuri. Am întâlnit în Primărie mulți oameni de calitate cu care aș fi putut duce la capăt orice proiect. Vreau să le mulțumesc lor și colegilor consilieri pentru colaborare și să le doresc succes în continuare și putere de muncă!”. (Oana IOSUB TOMA)

Viceprimarul Constantin Teodorescu și-a dat demisia FOTO CU DOCUMENTUL (actualizat), ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentRegrete la FC Ceahlăul la dispariţia lui Nicolae Alexa
Articolul următorANUNT PENTRU INCHIRIERE BUN IMOBIL
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Cum de ai cedat așa de ușor? Mai aveai destule răutăți de făcut… Halal! Bine că ți-a venit, cât de cât, mintea la loc!

Comentariile sunt închise.