bacalaureat 01Conducerea Inspectoratului Școlar Județean a anunțat astăzi, 9 iunie, printr-un comunicat, că persoanele care descoperă nereguli sau eventuale fapte de corupție legate de organizarea și derularea examenelor naționale au la dispoziție mai multe numere de telefon pentru a sesiza aceste aspecte.

„Tel. Verde Național 0800801100 – telefon gratuit la care cetățenii pot semnala neregulile apărute în organizarea și derularea examenelor naționale, de asemenea, eventuale fapte de corupție pot fi semnalate și pe site-ul http://www.educațiepentruviitor.edu.ro.

Tel. Verde al Inspectoratului Școlar Județean Neamț 0800816233 – telefon gratuit la care cetățenii pot semnala neregulile apărute în organizarea și derularea examenelor naționale”, se precizează în comunicat.

Numerele de telefon sunt disponibile începând de astăzi, în fiecare săptămână – de luni până joi, între orele 8-16.30 și vinerea în intervalul orar 8-14. Aceste numere de telefon au existat și în anii trecuți, dar așa cum ne-a precizat prof. Viorel Stan, inspector școlar general al IȘJ Neamț, prin intermediul acestora nu a fost făcută nicio sesizare. (M. TEODOROF)