reclama autocenter

Iubitorii sporturilor de iarnă primesc, în sfârșit, prima veste bună de anul acesta – vineri 15 ianuarie, se deschide pârtia de schi de la Durău.

Cu o lungime de 406 metri, dotată cu bandă și teleschi modern, pârtia administrată de societatea Telecablu Durău- membră a grupului TCE- este un una din principalele atracții ale vestitei stațiuni montane nemțene. În ajutorul celor care doresc să învețe tainele schiatului, pe pârtie se vor afla monitori de schi.

La centrul de închirieri veți găsi clăpari, bețe, schiuri, căști, chiar și snowbord-uri, pentru cei care preferă acest mod de a coborî în acest fel pe pârtie. Pentru cei dornici de săniuș, fie copii, fie adulți, există o pârtie special amenajată.

Aceia care aleg să-și petreacă timpul liber pe pârtia de la Durău pot să beneficieze e și de alte atracții: vin fiert, ceai, cafea, clătite umplute cu cele mai delicioase dulcețuri, colaci secuiești. Cei care doresc să stea mai multe zile, singurul hotel de 4 stele din Durău, Bistrița, pune la dispoziție camere moderne, posibilități de recreere și, mai ales un restaurant care se mândrește cu o bucătărie pe gustul oricărui gurmand.

Programul pârtiei este următorul:

lunea închisă, pentru revizia echipamentelor;

marți-miercuri, deschisă între orele 10.00-16.00;

joi, deschisă între 10.00-17.00;

vineri: deschisă între  10.00-19.00;

Sâmbătă- duminică deschisă între: 9.00-19.00

Telefon: 0723422337

Articolul precedentSpitalul Județean Neamț are manager nou, contractul a fost semnat astăzi
Articolul următorNumărul centrelor de vaccinare ar putea crește cu cel puțin două, în Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.