0:00

În urma controalelor efectuate de polițiști în trafic, s-au constatat numeroase nereguli și pe 26 noiembrie. Au fost filtre rutiere pe mai toare sectoarele de drum, acționându-se în două intervale de timp, 09:00–15:00 și 18:00–02:00. 474 de conducători auto au fost depistați cu diverse abateri.

Verificări în trafic, aproape 500 de șoferi au fost prinși cu abateri, ZCH NEWS - sursa ta de informații”Au fost constatate 149 de cazuri de depăşire a limitei maxime de viteză admise pe sectorul de drum respectiv, 109 abateri ale bicicliștilor, 20 de abateri ale pietonilor, 14 conducători auto conducând sub influența băuturilor alcoolice în limitele contravențiilor rutiere, 7 depăşiri neregulamentare şi 175 de alte cazuri de indisciplină rutieră”, anunță Poliția Neamț.

Verificări în trafic, aproape 500 de șoferi au fost prinși cu abateri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCei 54 de polițiști aflați în teren au reținut 66 de premise de conducere și au retras 27 de certificate de înmatriculare, fiind efectuate aproximativ 1.750 de testări cu aparatul etilotest și peste 60 de testări pentru consumul de substanțe psihoactive.

Verificări în trafic, aproape 500 de șoferi au fost prinși cu abateri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe timpul desfășurării acțiunii, polițiștii au constatat 16 infracțiuni rutiere, 10 conducători auto conducând sub influența alcoolului, 5 conducători auto fiind depistați conducând sub influența substanțelor psihoactive, un conducător auto fiind cercetat pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Verificări în trafic, aproape 500 de șoferi au fost prinși cu abateri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiReamintim că echipajele rutiere de la Neamț au fost suplimentate cu forțe de la Brigada Rutieră București, Brigada Autostrăzi, plus polițiști rutieri din alte 8 județe ale țării. Astfel de controale vor avea loc și în perioada următoare. (G.S.)

Articolul precedentCarduri de energie de 1.400 de lei pentru populația vulnerabilă
Articolul următorPatru zile libere de Sărbători
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.