Voleibaliștii de la VCM-LPS Piatra Neamț își pun mari speranțe în obținerea unui rezultat bun în partida de mâine, 18 februarie, de la ora 16:00, de pe teren propriu cu CS Volei Caransebeș (locul VIII, 18 puncte). Cu doar trei puncte adunate în 17 etape, ei speră să spargă gheața în sfârșit și să repurteze primul succes în actuala ediție a Diviziei A1.

“Toate meciurile sunt dificile pentru noi. Etapa trecută Caransebeșul era să bată campioana en-titre SCM Craiova. Sunt partide grele, deschise, o zi bună a uneia dintre echipe poate decide soarta unui joc. Vrem și noi să facem prima victorie“, a declarat antrenorul pietrenilor Nicolae Buruș.

La ultima reprezentație de pe teren propriu, cu CS ”U” Cluj, VCM-LPS s-a aflat foarte aproape de victorie dar a scăpat-o printre degete.

“Cu ardelenii au fost semne că ne putem reveni, însă totul a luat o întorsătură neașteptată încât de la 2-0 la seturi și 19-18 pentru noi în setul al treilea n-am putut să trecem mai departe și am pierdut cu 2-3. Pentru toate echipele care vor evolua în a doua grupă valorică va fi greu. Departajarea o face un jucător sau doi care prind un vârf de formă la momentul respectiv”, a mai spus Nicu Buruș. (Ana MOISE)