0:00

VASLUI / GHICITORI E.ON: “Ce costă mult şi se opreşte când ţi-e lumea mai dragă?!”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn această dimineaţă (12 ianuarie), locuitorii dintr-o mare parte a municipiului Vaslui au trebuit să se pregătească de muncă pe întuneric, dat fiind că, începând din jurul orei 4:30 şi până după ora 8 a picat reţeaua de distribuţie a energiei electrice.

“Un cablu electric defect a dus la întreruperea distribuţiei de energie electrică în municipiul Vaslui, fiind afectaţi consumatori din zona Centrală, zona Traian, zona gării inclusiv de la ieşirea din oraş până la Băcăoani, comuna Muntenii de Jos. Alimentarea a fost reluată treptat, astfel că, până în jurul orei 8:30, toţi consumatorii au fost reconectaţi la reţeaua electrică. În prezent, se desfăsoară o analiză a cauzelor care au dus la acest deranjament, prima preocupare fiind reluarea alimentării cu energie electrică”, au declarat reprezentantii companiei distribuitoare E.ON.

În tot acest timp, curentul electric a căzut şi repornit de mai multe ori, unii locuitori din zonă temându-se că le vor fi afectate aparatele electrocasnice. În plus, alarmele unităţilor comerciale din zonă au sunat fără întrerupere, deranjând locatarii din apropiere. Din fericire, dat fiind că nici centralele de apartament, ori încălzirea centralizată nu a funcţionat din cauza penei de curent, temperaturile externe nu au fost atât de joase, la ora 7, în municipiul Vaslui înregistrânduse plus 1 grad Celsius.

Articolul precedentSUCEAVA: Patru suceveni “seceraţi” de SIDA
Articolul următorVASLUI: Şeful de la PPF Albiţa şi-a dat demisia!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.