reclama autocenter

Vasile Panaite a fost învestit astăzi, 3 mai, prefect al judeţului Neamţ, în cadrul unei ceremonii găzduite la sediul Instituţiei Prefectului, la care au participat Teodor Iulian Gheorghe, director general al Direcţiei Generale pentru Relaţia cu Instituţiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, directorii serviciilor publice deconcentrate, primari, subprefectul şi şefii de structuri din Instituţia prefectului.

Ceremonialul de învestire şi depunere a jurământului a fost condus de Teodor Gheorghe, care a dat citire „Hotărârii privind exercitarea cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Neamţ de către domnul Vasile Panaite„.

În calitate de prefect al judeţului Neamţ, Vasile Panaite a depus jurământul de credinţă, după care a luat cuvântul: ”În primul rând, vreau să mulţumesc Guvernului României, premierului Sorin Mihai Grindeanu, pentru încrederea acordată şi să asigur pe toată lumea că voi face tot ce îmi stă în putere pentru a fi garantul respectării legii în judeţul Neamţ. Scopul meu este acela de a sprijini implementarea programului de guvernare. Am fost, sunt şi voi fi un om de echipă, de aceea contez pe sprijinul dumneavoastră aşa cum şi dumnevoastră puteţi conta pe toată deschiderea şi sprijinul meu. Uşa mea, ca prefect, va fi mereu deschisă tuturor. Vă asigur de toată transparenţa Instituţiei Prefectului şi îi rog pe toţi şefii de instituţii deconcentrate să aplice principiul transparenţei în instituţiile pe care le conduc, pentru că cetăţenii au nevoie, dar şi dreptul de a avea acces la informaţii, la comunicare corectă şi eficientă. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”.

Vasile Panaite, fost primar de Dragomireşti, a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Neamţ pe 27 aprilie 2017 prin HG nr. 261. (D.O.)

Articolul precedentLIGA A IV-A: Etapă cu 3 meciuri! Ion Creangă-Borca, derby-ul rundei!
Articolul următorCrima de la Bozieni: 9 ani de închisoare pentru bărbatul care şi-a zdrobit soţia în bătaie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.