reclama autocenter

În prima ședință a noului Consiliu Local la Târgu Neamț nu a fost înregistrată nici o surpriză. Cu majoritate de voturi Vasile Apopei a fost astăzi, 30 octombrie, reconfirmat în funcţia de viceprimar al oraşului Târgu Neamţ pentru următorii 4 ani.

Au mai existat  şi alte două propuneri de viceprimar venite din partea PNL-ului şi PMP-ului, respectiv Mihai Stoica şi Neculai Preda, evident fără șanse de reușită, deoarece PSD avea oricum majoritate simplă. În urma votului comisia de validare a dat verdictul: Vasile Apopei PSD, 12 voturi pentru şi 7 împotrivă, Neculai Preda PMP, 2 voturi pentru şi 17 împotrivă şi Mihai Stoica PNL, 5 voturi pentru şi 14 împotrivă. Semn că şi Maria Vrînceanu, consilier local independent, a mers pe mâna PSD-ului la vot.

Vasile Apopei ne-a declarat imediat după ședință: „Pornesc cu speranţa că vom trece cu bine de această perioadă a pandemiei. Mă bucur să merg în continuare alături de echipa primarului Daniel Harpa şi sper ca şi noii consilieri au înţeles că au datoria şi responsabilitatea de a ne dedica comunităţii şi oraşului. Aşa cum am mai spus-o şi până acum, în Consiliul Local nu ar trebui să existe culoare politică şi orice iniţiativă venită în sprijinul cetăţenilor trebuie sprijinită şi aprobată indiferent din ce parte a eşichierului politic vine. Vreau să mulţumesc domnului primar Harpa şi consiliului local pentru încrederea pe care mi-a acordat-o! Cetăţenilor oraşului nostru nu pot decât să le mulţumesc pentru susţinerea şi încrederea pe care mi-au acordat-o în toţi acești ani şi să fie siguri că mă voi implica ca şi până acum în rezolvarea problemelor din oraş”.

Daniel Harpa și-a exprimat încrederea în cel cu care a făcut echipă 4 ani: „Am dorit să mergem pe continuitate, pe aceeaşi echipă pe care am format-o din 2012, din care a făcut şi face parte prietenul şi colegul meu Vasile Apopei. În următorii 4 ani voi face echipă în continuare cu Vasile Apopei ca viceprimar şi cu Geanina Fedeleş ca şi administrator public. Vreau să-i mulţumesc lui Vasile Apopei, în nume personal, cât şi din partea colectivului primăriei şi cetăţenilor oraşului nostru, pentru toată munca şi efortul depus pentru comunitate în toţi aceşti ani, pentru modul cum a gestionat multe probleme ale oraşului şi pentru modul de a şti să ţină unită o echipă, un colectiv! Îi doresc multă sănătate, multă putere de muncă şi mult succes!”.

C.T. STURZU

 

Articolul precedentL2 FUTSAL Primul turneu din noul sezon începe astăzi, 30 octombrie, la Piatra Neamţ
Articolul următorAtenție la fraudele informatice! Metoda ”mesaj de la șef” și fraude cu facturi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.