reclama autocenter

canalizare

Obținerea finanțării în valoare de 2,5 milioane de euro de la UE, pe Măsura 3.2.2. este cea mai mare realizare pentru comuna Vânători Neamț, așa cum afirmă primarul Maria Petrariu: „Sunt niște fonduri extrem de importante pentru noi, cu atât mai mult cu cât bugetul comunei este limitat. Normal, ca orice primar, îți dorești să faci cât mai multe pentru comunitatea pe care o reprezinți, dar trebuie să fii foarte atent și chibzuit în cheltuirea oricărui bănuț. În funcție de banii de care dispui, te gândești ce să faci și la ce să renunți. Fondurile europene s-au dovedit nemaipomenit de folositoare pentru noi. Acum ne aflăm la ultima componentă a proiectului, respectiv alimentarea cu apă și canalizare în satele Lunca și Nemțișor”. Pe această investiție, în proiectul integrat de care beneficiază comuna, au mai fost cuprinse înființarea unei stații de captare, a unui bazin pentru apă și a stației de epurare, dar și a centrului cultural. (A.S.)

Articolul precedentSâmbătă, la mormântul artistului Aurel Băeşu: Slujbă de pomenire şi dezvelirea monumentului funerar refăcut
Articolul următorGirov: Consiliul Local, la un pas de dizolvare

1 COMENTARIU

  1. doamna primar ,este o buna organizatoare ,se zbate pentru fonduri sa poata moderniza comuna Vanatori-Neamt ,iar zilele comunei la editia a Vlll-a au fost frumoase ,sa continuie este un obicei frumos al comunei!!!

Comments are closed.