0:00

Vânători-Neamț: Invitație la ședința Consiliului Local, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMiercuri, 28 septembrie, la ora 16.00 a fost convocată o ședință ordinară a Consiliului Local din comuna Vânători-Neamț. Printre cele 8 proiecte de pe ordinea de zi se regăsesc și chestiuni importante, cu impact asupra nivelului de trai al cetățenilor din localitate.

Aleșii locali vor trebui să dezbată respectivele proiecte în ședința pe comisii din aceeași zi, de la ora 11.00 și să le supună la vot în ședința mare. Printre ele regăsim:

  • proiectul privind desemnarea reprezentanților legislativului local în consiliile de administrație ale școlilor din comună;
  • proiectul privind aprobarea actului adițional la contractul de concesiune încheiat între primărie și SC Zamin Prod SRL;
  • proiectul privind aprobarea categoriilor de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru continuarea lucrărilor de „Reabilitare îmbrăcăminte drumuri modernizate prin Programul SAPARD” și „Modernizare rețea de drumuri de interes local în satele Lunca și Nemțișor”;
  • proiect privind aprobarea categoriilor de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru obiectivul de investiții „Modernizare drumuri în satul Vânători”.

Important: Ședințele de consiliu local sunt publice și se organizează de regulă lunar. Accesul oricărui cetățean la aceste ședințe este liber, iar o participare publică a cetățenilor oferă o siguranță că deciziile luate la nivel local sunt într-adevăr reprezentative și reflectă interesele locale. Ședințele consiliului local sunt anunțate (de regulă) cu trei zile înainte de data desfășurării, la sediul autorității publice, pe pagina de internet a autorității, către mas-media.

C.T.S

Articolul precedentPNL Neamț: ”În cazul Luțca, PSD și Ionel Arsene aleg indiferența în locul soluțiilor concrete propuse de PNL Neamț”
Articolul următorBărbat înecat în canalul de fugă al Bistriţei, la Săvineşti
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.