0:00

Vânători-Neamț: E-ON acceptă iluminatul public și pe timp de zi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn timp ce toate instituțiile statului fac apel la economii la curent iar populația și societățile private se plâng de facturile mari care vin lunar, pe str. Mironești din satul Vânători lămpile de pe stâlpii de iluminat stau aprinse zi și noapte timp de aproximativ două săptămâni. Situația ne-a fost sesizată de către o familie care locuiește pe acea stradă.

Contactat telefonic, Vasile Coșofreț, viceprimarul comunei ne-a declarat: „Situația a fost anunțată de primărie de acum două săptămâni celor de la E-ON. Este un scurt circuit în acea zonă și noi am scos siguranța de la Vânători-Neamț: E-ON acceptă iluminatul public și pe timp de zi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiicontorul comunei, pentru ca acest consum de curent să nu se înregistreze la noi. Noi speram să se remedieze cât mai repede problema„.

Până la apariția unei echipe de la E-ON pe str. Mironești sperăm ca acest consum de curent electric nu va intra în factura iluminatului public din comună.

C.T.S

Articolul precedentL3 CSM Ceahlăul a obţinut o victorie consistentă cu Dante Botoşani
Articolul următorBiciclist lovit de autoturism în Roman
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.