0:00

Valentin Stavarache, PNL Neamț: „Oana Bulai, blonda de la PSD, minte pentru că se vrea remarcată cu orice chip”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO nouă minciună marca PSD, promovată de Oana Bulai, care nu știe că municipiul Roman a primit, cu câteva zile în urmă, în data de 21 septembrie, nu mai puțin de 21 de miliarde de lei de la Guvernul României. În aceeași dată, premierul Florin Cîțu a semnat alocări bugetare pentru toate comunitățile locale din județul Neamț, fără să țină cont de apartenența politică a primarilor care le conduc.

Blonda de la PSD, cunoscută mai mult pentru ședințele foto de pe rețelele de socializare, se vrea remarcată cu orice chip și nu pierde niciun prilej de a se umple de ridicol. Fără proiecte și idei concrete pentru nemțeni, incapabilă să citească o hotărâre de guvern, un act administrativ, protejata lui Ionel Arsene, deputata Oana Bulai, invadează spațiul public cu tot felul de minciuni.

Doamnei Oana Bulai ar trebui să i se reamintească permanent că practicile alocărilor discreționare a fondurilor sunt o marcă înregistrată a lui Ionel Arsene,  un președinte de consiliu județean interesat mai degrabă de propriile interese decât de binele colectiv, un personaj care nu s-a sfiit niciodată să șantajeze primarii PNL pentru a le aloca fonduri.

În concluzie, credem că doamnei Oana Bulai i s-ar potrivi o cu totul altă meserie, nicidecum deputat în Parlamentul României. Pentru asemenea demnitate, ai nevoie de știință, cunoaștere, prestanță. Iar ședințele foto, cu etalarea fustelor scurte, coafurii, și zâmbetului fals nu țin o veșnicie.

Valentin Stavarache

Liderul consilierilor județeni ai PNL Neamț

Articolul precedentGalerie foto. Două femei în spital după ce o mașină s-a răsturnat în șanț
Articolul următorCarambol cu cinci autoturisme la ieșirea din Gura Humorului
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.