La sfârșitul acestei săptămâni, 21 și 22 octombrie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol din IPJ Neamț au acționat pentru combaterea delictelor silvice.

Valea Muntelui: Lemn de aproape 20.000 de lei și un TIR de 25.000 de euro confiscate într-o acțiune a poliției, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVineri, 21 octombrie, în jurul orei 21:00,  aceștia au depistat, în localitatea Poiana Teiului, un TIR condus de un tânăr, de 27 de ani, din Poiana Teiului, plin cu aproximativ 32 m.c. material lemnos, fără documente legale.

Polițiștii au deschis dosar penal, au confiscate lemnul, în valoare de 6.500 de lei și ansamblul de vechicule cu care era transportat, evaluat la aproximativ 25.000 de euro.

Cu ocazia verificărilor  efectuate pe parcursul celor două zile, referitoare la modul de deținere, transport și comercializare a materialului lemnos polițiștii au mai constatat o infracțiune de transport a peste 10 m.c. , fără documente de transport și alte 4 abateri, pentru care au aplicat amenzi în valoare de 4.000 lei. Pe parcursul acțiunii au mai fost confiscate 4,66 m.c. lemn rotund rășinoase, 2,02 m.c. cherestea rășinoase în valoare estimativă de 3.400 de lei și 31,05 m.c. lemn foc diferite esențe, în valoare de 5.150 de lei.

(A.C.)

Articolul precedentAccident. Doi tineri răniți după o coliziune cu motocicletele
Articolul următorL4 Primele 6 clasate au câştigat pe linie în runda a noua
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.