• Subiectul privind apariția vaccinului este atât de des abordat de președintele țării întrucât nu are despre ce vorbi ca realizare a liberalilor aflați la guvernare, dar vrea cu orice preț să atragă atenția românilor cu ceva

Răzvan Cuc, candidat al PSD Neamț la Senatul României, consideră că desele reveniri ale președintelui țării referitoare la subiectul privind apariția și contractarea vaccinului anti-COVID sunt vorbe în vânt, spuse doar pentru că Iohannis nu are despre ce vorbi ca realizări ale liberalilor aflați la Guvernare.

Vaccinurile anti-COVID, Fata-Morgana a lui Iohannis, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Povestea vaccinului anti-COVID este o propagandă mincinoasă! Sunt fluturate vorbe în vânt, ciorbe reîncălzite cu care Klaus Iohannis apare în fața românilor, pentru că vrea să arate că liberalii au făcut ceva. Din lipsă de realizări, de proiecte pe care să le fi gestionat de când sunt la guvernare, președintele vorbește și el despre ceva. Și ne vinde gogoși despre vaccin, ducând o campanie dezlânată, care nu captează interesul vreunui român. Tot ce vrea este să îi manipuleze pe cetățeni, de la nivelul pupitrului Administrației Prezidențiale. Dacă vaccinul este gata să ajungă până la ultima casă din cel mai mic cătun al țării, de ce nu au amânat alegerile de luna viitoare, să aștepte să se vaccineze oamenii care vor, și apoi să ne cheme la urne? Se tem că pierd alegerile și caută fel de fel de metode de a-i convinge pe români că guvernarea actuală trebuie păstrată și invocă inclusiv subiectul cu vaccinul!“, a declarat Răzvan Cuc, candidat al PSD Neamț la Senatul României.

Din ceea ce spun specialiștii reiese faptul că în momentul de față nu există un vaccin agreat sau autorizat la nivelul UE. Cu toate acestea, șeful finanțelor românești, Florin Cîțu, sprijinit de Guvernul liberal, a dislocat de la bugetul țării 12 milioane de euro, pentru a cumpăra vaccin pentru români. „Ce cumpărăm, dacă nu există? Nu e un nonsens liberal acest demers cu vaccinul anti-COVID pentru români? Vorbim despre 12 milioane de euro, care se vor pierde ca un fum, pentru că fie va fi achiziționat un vaccin care se va dovedi ineficient – și nu ne-ar mira ca liberalii să mai facă o manevră ticăloasă, în deserviciul românilor, fie nu vom cumpăra nimic! PSD, care va reveni la Guvernare de pe 6 decembrie, va trebui să facă lumină și în acest caz și să găsească o soluție pentru a limita pierderile financiare angajate de PNL“, a mai spus Răzvan Cuc.

Articolul precedentVideo – Incendiul de la biserica din Râșca, comuna Drăgănești
Articolul următorLa mulți ani, România! La mulți ani, nemțeni oriunde v-ați afla!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.