Radu Samson este candidatul USR Neamț la alegerile parțiale din 11 iunie pentru Primăria Roman. Tânărul de 30 de ani este de profesie agent imobiliar. Simultan cu activitatea profesională, Radu Samson a urmat cursurile facultăților de Psihologie (3 ani) și Drept (4 ani), pe care le-a absolvit cu diplome de licență.

USR  în cursa pentru Primăria Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Mă simt onorat de posibilitatea de a candida. Am ales să fac acest lucru pentru că orașul în care m-am născut și în care am crescut merită să devină un loc din care tinerii să nu își mai dorească să plece. Am în plan proiecte care să aducă mai mult decât frumusețe arhitectonică Romanului. Ce ne trebuie nouă sunt locuri de muncă bine plătite, mai puțină sărăcie, mai multă siguranță și un nivel de trai mai ridicat. Mi s-a tot spus în ultimele zile de către cei care mă cunosc și au aflat de decizia mea de a candida că e o dovadă de curaj. Faptul că sunt un om simplu, dintr-un partid abia intrat în Parlament, și sunt dispus să concurez în liga politicienilor cu experiență, susținuți de partide puternice cu structuri bine dezvoltate pare probabil un act de curaj. Eu consider simplitatea mea un avantaj„, a spus  Radu Samson, candidatul USR la Primăria Roman.

Președintele USR Neamț, deputatul Iulian Bulai, îi îndeamnă pe romașcani să susțină prin vot proiectul de campanie al lui Radu Samson. În cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Roman, partidele mari şi-au desemnat deja candidaţii. Din partea PNL, în cursa electorală este actualul primar interimar Lucian Micu, iar de la PSD a intrat în lupta electorală fostul deputat  PDL, Marius Neculai. (Gianina BUFTEA)

Articolul precedent235 de elevi au absentat în Neamț la prima probă a Evaluării Naționale
Articolul următorBărbat aproape eviscerat salvat la Spitalul Roman
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.