0:00

USL funcționează brici: PNL și PSD s-au bătut pe-un loc la CJAS, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Prin legislație, Consiliul Județean desemnează un reprezentant în Consiliul de Administrație al Casei Județene de Sănătate. Prin protocolul USL, postul a revenit PNL. După tentativa lui Vasile Pruteanu de a ocupa locul, la care a fost nevoit să renunțe din pricină de farmacie a fiicei sale, după majorități în CJ schimbate și răschimbate, care au făcut ca si Costică Sandu să renunțe la post, ieri s-a pus din nou problema. PNL, în temeiul protocolului cu partenerii PSD, l-a nominalizat pe tânărul Gabi Vișan. Ceea ce trebuia să fie o pură formalitate, negociată și parafată, dinainte, s-a dus pe apa Sâmbetei când Emilia Arcan a anunțat că grupul PSD are și el o propunere, în persoana venerabilului Neculai Pușcașu. Când Pruteanu i-a atras atenția că ”Postul era al PNL-ului”, doamna Arcan, cu naivitate și gingășie, i-a replicat: ”Dar suntem în USL, domnu’ consilier!” Două propuneri au însemnat întocmirea a 33 de buletine de vot și periplul consilierilor în cabina cu perdeluță. Jumătate de oră mai târziu, Gabi Vișan (PNL) însumase 8 voturi, iar Neculai Pușcașu (PSD) însumase 18. 5 voturi au fost nule. Proiectul în sine a trecut cu 21 de voturi pentru și două împotrivă. Desemnarea lui Pușcașu ca reprezentant al CJ în Consiliul Casei de Asigurări a fost considerată victorie doar de Ionel Arsene, șeful PSD Neamț, care nu și-a putut ascunde bucuria – ”Așa, tată!” -, precum și de dl. consilier Pușcașu, însuși, care apreciază de fiecare dată orice reprezentare în comitete, comiții și alte grupări onorifice. (D.O.)

Articolul precedentDa’ noi ?
Articolul următorCUVÂNT DE ÎNVĂŢĂTURĂ SPIRITUALĂ AL ZILEI

2 COMENTARII

  1. Ce ma bucur sa vad cum o ia PNL-ul pe cocoasa de fiecare data. Si de la PSD, si de la PDL si de la UNPR. Poate mai vor si domnii, si domnii… Probabil trebuie sa stea la rand cine mai are de dat suturi in dos.
    Eu nu stiu, sefii astia de la judet si de la municipiu, ca tot sunt ei mari si tari si vor sa duca PNL-ul la Neamt pe culmile gloriei, cum de nu le crapa obrazul de rusine.

  2. De acord cu comitete, comisii si grupari onorifice ale personajului, dar cea de la CAS Neamt sunteti siguri ca e onorifica?

Comentariile sunt închise.