0:00

O patrulă mixtă formată din poliţişti locali şi poliţişti din Târgu Neamț, în timp ce se afla pe strada Ștefan cel Mare din localitate, ieri, 22 februarie, a surprins un bărbat de 22 de ani, care țipa în mijlocul străzii, probabil pe fondul consumului de alcool.

Urmărit naţional pentru furt prins de poliţişti în Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Acesta a fost dus la Poliția Națională pentru a fi identificat în baza de date. În urma verificării s-a constatat că este urmărit general, pentru fapte infracționale. Persoana este de pe raza județului Harghita”, ne-a declarat Florin Tofan, șeful Politiei Locale Târgu Neamț.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că tânărul era căutat la nivel național, el fiind condamnat la executarea unei pedepse cu închisoarea de 2 ani şi jumătate. Acesta se afla pe lista urmăriţilor naţionali încă din 2 noiembrie 2021, dată la care Judecătoria Buzău a emis mandatul pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Tânărul a fost condus la Penitenciarul Bacău pentru executarea pedepsei.

Angela Croitoru

Articolul precedentMuniţie din Primul Război Mondial descoperită la Tarcău
Articolul următorConsiliul Județean Neamț – finanțare de 35000 lei pentru „Ziua Porţilor Deschise” la Casa Culturii din Târgu Neamţ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.