politie actiune generica_resizePoliţiştii din Rădăuţi au reuşit, în mai puţin de jumătate de zi, să reţină autorii unui furt dintr-o societate comercială, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Suceava.

Furtul s-a produs în dimineaţa de 24 noiembrie, când un agent de securitate a surprins în flagrant doi tineri care sustrăgeau bunuri dintr-o societate comercială din localitate şi a anunţat poliţia.

“După urmărirea vehiculului cu care hoții încercau să își asigure scăparea și executarea mai multor focuri de avertisment asupra pneurilor cu armamentul din dotare, poliţiştii au reuşit să oprească autoturismul și să rețină pe 3 dintre ocupanții acestuia. Alte 3 persoane au reușit să scape și să se ascundă într-o zonă împădurită. S-au demarat de îndată căutările și, în mai puțin de 12 ore de la producerea evenimentului, şi ceilalţi 3 fugari au fost identificați și localizați”, se menţionează în comunicatul citat

Un tânăr, de 23 de ani, din comuna Bilca, a fost găsit ascuns la domiciliul unei rude, iar alți doi bărbați, de 24 de ani, din Volovăț, respectiv de 22 ani, din orașul Vicovu de Sus au fost găsiți ascunși în anexele unor locuințe. Toate cele 3 persoane au fost reținute de polițiști, conduse la audieri la sediul Poliției Rădăuți, fiind emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale. (ZCH NEWS)

Articolul precedentIa uite ce-i frământă pe oficialii din Educație!
Articolul următorLIGA A II-A: Ceahlăul – Rapid (25.11, 19:00, Digi Sport 1)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.