Urmări după codul roșu: peste 2800 de nemțeni fără curent electric, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: În comunele Brusturi și Păstrăveni din cauza avariilor la rețeaua electrică nu mai funcționează stația de pompare. În consecință, locuitorii celor două comune nu au alimentare cu apă. Apa Serv estimează că în jurul orei 12.00 situația se va remedia.

Știre inițială: Vijelia din noaptea de 5 spre 6 august nu a rămas fără urmări în județ. În jurul orei 23.00, ISU Neamț anunța că 3885 de consumatori din localitățile Timișești, Dumbrava, Plăieșu, Preutești, Pârâul Mare, Ceahlău, Secu, Izvorul Alb, Hangu, Grozăvești, Buhalnita, Ruginești, Potoci, Negrești și Poiana nu erau alimentați cu energie electrică.

În această dimineață, problemele persistă în localitățile Făurei, Izvoru Alb, Hangu, Ruginești, Potoci și Pârâul Mare 2929 de consumatori nu erau alimentați cu energie electrică în jurul orei 08.00.

În Piatra Neamț a fost nevoie de intervenția pompierilor militari pentru degajarea a doi arbori căzuți pe străzile Ana Ipătescu și Dimitrie Ernici.

Articolul precedentSchimbarea la Față
Articolul următorAPIA Neamț anunță criterii de eligibilitate și termen de depunere pentru schema de plată – ajutorul de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.