Cele două doamne care poartă cuvintele IPJ Neamț către dumneavoastră, subinspector Ramona Ciofu și agent principal Georgiana Pușcașu, au realizat un filmuleț în care colegii lor au fost surprinși în ipostaze inedite, făcându-vă urări de sărbători.

„Crăciunul este sărbătoarea speranței, a iubirii de aproape și a familiei. În acest context, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț vin alături de dumneavoastră cu cele mai alese gânduri.

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de bucurie și emoție, presărate cu tradiții și colinde. În această perioadă toată lumea este cuprinsă de spiritul festiv, entuziasm, recunoștință și de magia Crăciunului. Să fim solidari cu cei în nevoie, să ajutăm și să iubim!

În acest an, polițiștii au ales să vă transmită gândurile lor într-un mod inedit. Astfel, cu complicitatea polițiștilor din cadrul structurilor de rutieră, ordine publică, prevenire, investigații criminale și a luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, un brăduț format din autospeciale a prins viață, luminând în roșu și albastru, Crăciunul ce sta să se aștearnă.

Totodată,  în mijlocul activităților de zi cu zi, polițiștii au gândit mesaje de sărbătoare, pe care vi le transmitem cu drag”, precizează Serviciul Comunicare al IPJ Neamț, în materialul ce însoțește cele două filmulețe.

Polițiștii nemțeni vor fi la datorie și de Crăciun și Revelion.

Articolul precedentFOTO. Patru persoane au suferit arsuri încercând să salveze animale din flăcări
Articolul următorPolițiștii ieșeni au fost Moș Crăciunul copiilor săraci
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.