În legătură cu unele informații apărute astăzi, în mediul online, referitoare la afirmațiile domnului Mihai Almășanu, membru UNPR Podoleni de 7 zile, UNPR Neamț face următoarele precizări: persoana respectivă nu reprezintă, sub nici o formă, poziția oficială a partidului sau a președintelui organizației județene Neamț, domnul Culiță Tărâță.

Domnul președinte al organizației UNPR Neamț, Culiță Tărâță, nu s-a pronunțat niciodată în termenii precizați în materialul respectiv. Poziția UNPR Neamț și a președintelui său este cea prevăzută în protocolul de colaborare, de susținere a candidatului Victor Viorel Ponta pentru președinția României. Considerăm că afirmațiile sunt publicate cu scopul de a compromite UNPR în raport cu prestația slabă a altor partide în această campanie electorală, partide care sunt deranjate de implicarea majoră a organizației Neamț a UNPR în susținerea candidatului Alianței PSD-UNPR-PC.

Menționăm că abilitați în a expune punctul de vedere al partidului sunt domnii Culiță Tărâță – președinte, Constantin Iacoban – președinte executiv și Biroul de Presă al UNPR Neamț.

UNPR își reafirmă susținerea totală a candidatului Victor Viorel Ponta la alegerile prezidențiale, nu doar la nivel declarativ, ci prin implicarea efectivă la nivelul întregului județ.

Biroul de presă al UNPR Neamț
24 octombrie 2014

unpr constantin iacoban

”Eu am destulă experiență, și politică, dar și cu oamenii, ca să îmi dau seama că această acțiune, așa-zisa dezvăluire a nu știu cui, este mai mult decât o forțare a notei, un atac de campanie fără absolut niciun fundament, fără nicio justificare. Lupta politică, oricât de încrâncenată ar fi ea, nu justifică acest tip de acțiuni. Eu sunt convins că tot ce se spune acolo este neadevărat, fiindcă eu știu cât de mult ne-am implicat noi, UNPR, cu toții, pentru ca această campanie să fie una curată și de succes pentru candidatul pe care noi îl susținem, dl. Victor Ponta. Se speculează și am văzut că s-a mediatizat imediat că ar fi avut loc niște discuții, într-un context neclar. Eu pot să vă spun cu certitudine că acel domn este venit de foarte curând la noi în partid, o să stau de vorbă și cu el ca să mă lămuresc exact cum au stat lucrurile, dar opinia lui nu reprezintă în niciun caz poziția partidului și a oamenilor care conduc acest partid, și la centru, și la nivelul organizației Neamț – Constantin Iacoban, președinte executiv UNPR Neamț.

Articolul precedentÎn căutarea unui cardiolog
Articolul următorPotriviți-vă ceasurile pentru ora de iarnă!