unic-03Voleibalistele de la Unic Piatra Neamţ au câştigat, cu 4-0 şi 3-1, cele două jocuri de verificare disputate sâmbătă şi duminică în compania nou-promovatei în Divizia A1, CSU Galaţi.

“Pentru această perioadă de pregătire în care ne aflăm s-ar fi putut şi mai bine. Aştept să participăm şi la Cupa Municipiului şi după aceea vom încerca să corectăm o parte din greşelile, pe care le facem în mod frecvent, deoarece nu mai avem prea mult timp la dispoziţie până la primul meci oficial din Cupa României, de pe 8 octombrie”, a spus profesoara Mihaela Voivod, antrenoarea echipei pietrene.

Contra CSU Galaţi, Unicul a jucat în formula: Andreica (Pintea) – Buz, Bobi, Dancu, Lăpuşneanu, Hambele şi Ciucu libero. Luni, în cadrul Cupei Municipiului Piatra Neamţ la volei, pietrencele vor da piept, de la ora 18:00, cu Medicina Târgu Mureş. În primul joc, programat de la ora 16:00 se vor înfrunta Ştiinţa Bacău şi Penicilina Iaşi. Partidele au loc în Sala Polivalentă pietreană de pe Calea Romanului. (Ana MOISE)