Unic Piatra Neamţ testează elita, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVoleibalistele de la Unic Piatra Neamț iau startul miercuri, 28 septembrie, la un ultim turneu de pregătire, a XI-a ediție a Cupei „Ardealul”, alături de alte 5 echipe valoroase din campionatul intern. Competiția are loc la Târgu Mureș, în organizarea clubului CSU Medicina și, laolaltă cu formația gazdă și Unic, vor mai participa campiona en-titre Volei Alba Blaj, vicecampiona CSM Târgoviște, Penicilina Iași și Universitatea Cluj.

„Ne propunem să evoluăm cât mai bine pentru ca, până la începerea campionatului, să prindem o formă de joc ideală. Ne bucurăm că întâlnim grupări valoroase. Nu vrem să ocupăm un loc anume, ne dorim doar să existe un progres vizibil de la un meci la altul”, a spus profesoara Mihaela Voievod, antrenoarea Unicului.

La precedentele jocuri de verificare, echipa pietreană a jucat în formula: Andreica (Pintea) – Buz, Bobi, Dancu, Lăpuşneanu, Hambele şi Ciucu-libero. Hambele și compania vor debuta la acest ultim turneu de verificare tocmai împotriva echipei gazdă, CSU Medicina Târgu Mureș. Partida are loc miercuri, 28 septembrie, cu începere de la ora 18:00. (Ana MOISE)

Articolul precedentISJ Neamț și-a schimbat ”blana”
Articolul următorDOCUMENTE A fost vacantat postul lui Ionel Arsene
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.