Voleibalistelor de la Unic nu le-a adus nimic bun meciul cu CSM Târgoviște. Ele au cedat în trei seturi (25:27, 14:25, 23:25), deși în primul act au condus cu 24-22 și păreau că se îndreaptă spre câștigarea lui. N-a fost să fie așa și acum locul al șaselea, ocupat de pietrence cu 29 de puncte, este amenințat în special de Penicilina Iași (care a egalat la puncte Unicul), învingătoare cu 3-0 în fața echipei SCM Pitești, dar și de CSM Lugoj (28 de puncte) care a depășit cu 3-2 la ea acasă Medicina Târgu Mureș.

Unic Piatra Neamţ nu s-a ales cu nimic după jocul cu CSM Târgoviște, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBătălia pentru ultimul loc care asigură prezența în grupa de elită s-a încins la maximum și deznodământul va fi cunoscut după meciurile din ultima etapă a returului, programate pe 10 și 11 martie. Atunci fetele de la Unic au meci acasă cu CSM București și le trebuie o victorie de trei puncte, ieșencele joacă la București, cu Dinamo, iar CSM Lugoj înfruntă nou-promovata CSU Galați.

În competiția masculină, VCM-LPS Piatra Neamț a pierdut, pe teren propriu, cu 1-3  în fața Științei Explorări Baia Mare, însă gazdele ar fi putut întoarce soarta partidei în setul al treilea când s-a jucat până la 31! Astfel, Iosif și compania au rămas cu 5 puncte și vor disputa sâmbătă, 11 martie, în deplasare, la ACS Volei Municipal Zalău, ultimul meci din campionatul regulat. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedent„Muzee în şcoli”, în 6 unităţi de învăţământ nemţene
Articolul următor„Aripi Frânte”, campanie de prevenire a violenţei în familie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.