0:00

Unic Piatra Neamţ, debut în Cupa României cu CSU Galaţi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVoleibalistele de la Unic Piatra Neamț sunt gata să înceapă cu dreptul meciurile oficiale. Primul va fi sâmbătă, 8 octombrie, pe terenul nou promovatei în Divizia A1, CSU Galați. Partida are loc de la ora 15:00 și contează pentru faza întâi a Cupei României.

„Este o echipă inferioară valoric Unicului. Mergem să câștigăm, pentru că ne interesează să avem un parcurs cât mai lung în Cupa României. Am mai jucat cu CSU Galați două partide de pregătire la noi și am învins cu 4-0 și 3-1. Nu putem lua în considerare însă aceste rezultate pentru că meciurile amicale nu seamănă niciodată cu cele oficiale.Trebuie să fim foarte concentrate și să nu le dăm niciun moment impresia că ar putea câștiga”, a declarat antrenoarea principală a Unicului, Mihaela Voivod, care, din acest sezon, va fi ajutată pe banca tehnică de prof. Rareș Gavril.

Pietrencele vor face deplasarea la Galați în ziua jocului. „Avem toată echipa aptă și ne prinde bine faptul că începem sezonul competițional cu un joc în Cupa României. Prin această partidă pregătim și meciul de campionat de săptămâna viitoare de la Piatra Neamț cu Dinamo”, a mai spus Mihaela Voivod.

Confruntarea CSU Galați-Unic se dispută într-o singură manșă, eliminatorie. Cine învinge, susține în faza a doua o dublă partidă cu vicecampioana en-titre CSM Târgoviște. (Ana MOISE)

Articolul precedentCUPA ROMÂNIEI: Foresta Suceava-Steaua Bucureşti, în 16-imi
Articolul următorLIGA A II-A: Foresta Suceava, atac la locul I?
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.